Jobba hos oss

Här hittar du våra lediga tjänster.

Lackerare/målare

Vi behöver förstärka laget med en lackerare/målare.

CNC Snickerier är underleverantör och tillverkar butiksinredning och inredning till offentliga miljöer. Produkterna tillverkas till stor del av skrivmateriel så som melamin, plywood, lackerad MDF, faner, Solid Surface och massivträ som monteras till kompletta möbler. Produktfloran är mycket bred och arbetet innebär därför stor variation med många spännande utmaningar.


Vi handsprutar allt i vår lackering. Lackanläggningen från GREIFF är modern med en lackbox och torkrum. Vi lackerar huvudsakligen med syrahärdande lack men även vattenbaserad lack förekommer. I arbetet kommer det även ingå montering eller andra liknande arbeten.

.

Krav på person

  • Vi söker dig som har bakgrund inom träindustrin och är van att jobba med lackering.

  • Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper, att man är självgående, initiativrik, intresserad och har eget driv i sitt sätt att arbeta.

 

CNC Snickerier AB

Bolaget finns i moderna, nybyggda lokaler på Hedenstorps industriområde i Jönköping. Vi satsar aktivt på att ligga i framkant med tekniska investeringar och utveckling av produktionsmetoder och är lyhörda för förändringar. Vi är idag runt 25 personer och är i en expansiv fas.

 

Kontakt

Simon Joakimson

simon.joakimson@cncab.se

036-31 87 77